завршен

Blog Post for Releasing OPIN v2.0

Let's create together a blog post for the release of OPIN v2.0

Временска рамка

информации

OPIN v2.0 will be there - horray!

Let's write a blog post about it!

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Blog Post for Releasing OPIN v2.0

Let's create together a blog post for the release of OPIN v2.0

Модераторите во моментот креираат документ.

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација