завршен

Portuguese youth council

Gather ideas for youth unemployment policy

Временска рамка

информации

Gather ideas for youth unemployment policy all over Portugal

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

give ideas and comment

we are looking for 1000 ideas!

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација