завршен

Univoice project on classes for next year

we are looking for ideas for new classes next year

Временска рамка

информации

Only 5 classes will be kept, the most voted on our poll

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

give classes you would like to have next year!

let's see give ideas

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација