завршен

Where to go on Vacation?

Where to go over the weekend?

Временска рамка

информации

Imagine you could go 4 days on a short trip: Where would you go? 

 

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Vacation Location - A simple brainstorming

Where to go when you have 4 days of vacation?

Не се пронајдени предлози

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација