завршен

Co-creation of Events in High School Kamnik

High school Kamnik would like to ask all students to give feedback on 4 events / collect ideas and rate them in 2nd phase

Временска рамка

информации

Events....

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Colecting ideas on the topic of four scool events in 2017

School events

1 0 0

Event

Anita Heart of Slovenia 26 Јануари 2017

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација