завршен

What do discuss on the next event about coffee?

A meeting about coffee, but what to talk about? Share your ideas here

Временска рамка

информации

For the coffee event we need an agenda and points to be discussed!

Give your ides and comment on the ideas of others!

Then, in the 2nd phase, rate your top ideas :)

Enjoy!

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

What do discuss on the next event about coffee?

A meeting about coffee, but what to talk about? Rate the best ones

Не се пронајдени предлози

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација