завршен

Ideas for a car free city

What city do we want to live in?

Временска рамка

информации

How do you imagine your city in 2020?

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

What ideas do you like most

What ideas do you like most - comment them here

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација