завршен

Idea Challenge

This is an exemplary Idea Challenge

Временска рамка

информации

A challenge happens here. Between Ideas.

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

collect ideas

so you can discuss them

here you can see the result of your idea challenge


други проекти од оваа организација