завршен

Spatial Idea Challenge

locate your ideas

Временска рамка

информации

If you locate your ideas they become more visible.

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Collection Phase

This is where you collect ideas.

This is where you will find the results from your idea challenge.


други проекти од оваа организација