завршен

Umfrage Test nach Bugfix

Beschreibung Beschreibung

Временска рамка

информации

Info

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Abstimmungsphase

Führe Umfragen durch und diskutiere diese.

Коментари

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација