завршен

Συμβούλιο Νεολαίας Κυπρου Poll

Ψηφίστε εδώ

Временска рамка

информации

To symboylio neolaias dienergei diagwnismo kai parakaloume opws simmetexete

Контакт за прашања

συμβουλιο νεολαίας

λευκωσια

Телефон: 22000000

Е-пошта Веб-страница

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Voting Phase test1

Cast votes and discuss the poll. test1

Коментари

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.