завршен

Phasencheck

Was ist Phase

Временска рамка

информации

dfghjk

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Bewertungsphase

Bekomme quantitatives Feedback, indem du die gesammelten Ideen bewerten lässt

Не се пронајдени предлози

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација