завршен

Favorite Places in Rome

Post some places you like in Rome

Временска рамка

информации

Example Project: Post your places for Rome

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Post your places

Post your favorite spots in Rome

0 0 0

Playground

Moritz 20 Април 2017
0 0 0

Awesome coffee place

Nadine Karbach 26 Јануари 2017
0 0 0

Vatican

DanielP 26 Јануари 2017
0 0 0

Cool people, nice meetings

Moritz 24 Јануари 2017

Иницијаторот нема обезбедено информации за очекуваниот исход на проектот се’уште.

други проекти од оваа организација