завршен

Cameras in the market place

Tell us your opinion on the cameras

Временска рамка

информации

bla blas

Ви благодариме на учеството!

Овој проект е веќе завршен. Ви благодариме на сите што бевте дел од овој проект!

Your argument

Tell us your argument for or against cameras

know more about what you think


други проекти од оваа организација